Chinese grafmonumenten

Het leveren en produceren van Chinese grafmonumenten is maatwerk. Geen enkel Chinees monument is hetzelfde ook gezien de verschillende maatvoeringen per begraafplaats. Door het produceren en leveren van de Chinese pagode en columbarium op de Chinese begraafplaats Kranenburg te Zwolle zijn wij bekend geraakt met de Chinese materialen en stijlen. Zo zijn er een aantal populaire granieten welke vaak gebruikt worden voor het vervaardigen van Chinese grafmonumenten.

Wij helpen u graag mee in het ontwerp van een Chinees grafmonument op maat. Wij hebben verschillende lettertypes in Chinese tekens bij ons in de showroom en ook een Chinees monument staat bij ons in de showtuin als voorbeeld.

Graag ontvangen wij u in onze showroom om de verschillende mogelijkheden en materialen te laten zien.

Grafkelders

Wij kunnen ook de grafkelder voor onder het monument verzorgen. Bij een grafkelder wordt de kist in een betonnen kelder onder het monument geplaatst. De grafkelder is een betonnen constructie met 4 wanden en een deksel die in 1 geheel geplaatst wordt op de plek.

De uitvoering van de betonnen kelder kan aangepast worden in verschillende variaties. De binnenzijde is standaard wit uitgevoerd en voorzien van witte split. Dit kan ook betegeld worden of eventueel in een andere kleur aangepast worden. Zelfs de deksel kunnen wij persoonlijker maken door hier een tekst in te stralen en/of te bekleden met graniet.

Download onze brochure

Wij hebben een speciale brochure over Chinese graf monumenten. U kunt deze downloaden door op de afbeelding te klikken. Heeft u vragen of wilt u een offerte, neem dan contact met onze op  telefoonnummer 0570-562648

墓酒窖

地下墓室(水坭槽)
我们也可以制作坟饰下面的地下墓室(水坭槽)
地下墓室(水坭槽)由混凝土制作,分4层组成,直接在现场装搭完成
地下墓室(水坭槽)也可以根据你个人的意愿来定制
内层为标准的白色,当然也可以用另外的颜色,或者用砖砌成
地下墓室(水坭槽)的盖子上也可以刻上你喜欢的文字,也可以用花岗岩花式装饰

Timelaps Chinese begraafplaats Zwolle