Badkamers

Badkamers kunnen wij in overleg met de particulier compleet inrichten.

Wij leveren wastafelbladen, muurbekleding, spoelbakken maar ook de doucheplaat kunnen wij voor u verzorgen.

De materiaalkeuze voor wanden, wastafels en/of wandbekleding bespreken we met de klant in onze showroom.

Vervolgens stemmen wij of u met de aannemer af wanneer we dit mogen komen monteren en/of plaatsen zodat de planning voor het huis gewoon prima op schema kan lopen.

Uw wens is onze uitdaging!

Aanrechtbladen

Een aanrechtblad in de keuken moet tegen een stootje kunnen. Daarmee treffen we al meteen een groot voordeel van een granieten aanrechtblad, maar er zijn er meer.

Graniet is ook vuurvast, gemakkelijk in onderhoud en het heeft een prachtige uitstraling.

Een keuken afgewerkt met een granieten werkblad heeft een luxe en praktische uitstraling.
U heeft door het specifieke maatwerk van Hafkamp natuursteen te Olst een ruime keuze in geschikte steensoorten. Die kunnen geheel naar wens worden afgewerkt qua vorm, dikte, randafwerking of uitsparingen.

Wij onderscheiden ons met het vervaardigen van maatwerkbladen door het zelf uit kunnen kiezen van de platen. De klant kan het materiaal zelf komen bekijken voor we gaan zagen. Granieten bladen van 330 cm (mits het in het materiaal zit) maken wij uit 1 deel zonder naad.

Ook composieten werkbladen behoren tot ons assortiment, deze zijn zelfs al leverbaar vanaf een dikte van 1,2 cm hierdoor ook goed geschikt voor andere interieur werken.

Ook het inmeten kunnen wij in eigen beheer voor u verzorgen. Veelal komt één van onze eigen jongens inmeten die ook u blad produceert, alles in eigen beheer zo is alles duidelijk en overzichtelijk.

Bij een bezoek aan de showroom kunnen wij u de vele mogelijkheden zelf laten zien en u daarbij een gericht advies op maat geven. Uiteraard werken we ook samen met uw aannemer, architect en/of keukenleverancier.

Wilt u meer informatie of een passende offerte? Dan kunt u natuurlijk ook via de telefoon contact opnemen met Hafkamp Natuursteen. Ons telefoonnummer is 0570-562648.

Vensterbanken

Voor zowel nieuw als verbouw verzorgen wij vensterbanken.
Dit kan in zowel natuursteen als composiet zijn.
In de bouw worden vaak “standaard” witte composieten vensterbanken geplaatst. Deze “standaard” vensterbanken hebben wij ook in ons assortiment in zowel wit, grijs als crème en leveren aan verschillende aannemers in de buurt.

Wilt u nou net wat aparte of bijzondere materialen zien wij u graag in onze showroom om u de mogelijkheden te laten zien. U kiest uw materiaal uit en wij verzorgen de rest in samenspraak met u, de aannemers of architect.

Vloeren

U haalt met natuursteen een vloer in huis die uniek is. Er zijn duizenden soorten natuursteen te koop in talloze tinten en schakeringen. Daarnaast zijn er vele manieren om natuursteen in een vloer te verwerken.

Zo kunt u een trap bekleden met tegels, banen of grotere platen in verschillende afmetingen.

U kunt er ook voor kiezen om behalve de vloer, de vensterbank of schouw in gelijkende bijpassende of contrasterende natuursteen uit te laten voeren.

Verwen uzelf met een natuurstenen vloer. Deze is duurzaam en tijdloos.

Voor welke steensoort u ook kiest, u geniet van een vloer waar u nagenoeg geen omkijken naar heeft.
Er is altijd een vloer die bij u en uw wensen past. Als extra service biedt Hafkamp Natuursteen u ook de mogelijkheid om uw eigen partij bij de importeur te kiezen. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan.

Buiten de natuurstenen vloeren welke wij in onze showroom hebben, beschikken wij inmiddels ook over een assortiment in keramische tegels. Deze sluiten qua uitstraling aan bij natuursteen en is een verlengstuk van de natuursteen tegels. Zo zijn er materiaalsoorten welke qua prijs lager liggen als het echte natuurstenen materiaal. Op deze manier kunnen we klanten met iedere portemonnee bedienen.

Wilt u meer informatie of een passende offerte, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wandbekleding

Voor het bekleden van de wand zijn natuursteenstrips, tegels of platen een hele stijlvolle en chique optie. Dit is in ieder interieur mogelijk en geeft een speels en mooi effect.

Heeft u er wel eens aan gedacht om de wanden en de vloer van uw toilet met natuursteen te bekleden? Het geeft een ruimtelijk en luxe effect. Kom er eens met ons over praten!

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van toiletten van natuursteen. In onze showroom laten wij u graag geschikte steensoorten zien. Een passende offerte behoort dan ook meteen tot de mogelijkheden!

Haardplateau / bekleding

Met een natuurstenen haardbekleding maakt u van de haard of kachel een nog sfeervoller geheel. U kunt een natuurstenen rand om u kachel laten plaatsen, maar ook een plateau of complete haardschouw in natuursteen is mogelijk.
Voor elk type interieur is er een geschikte natuursteen haardombouw. Het is immers in veel verschillende kleuren leverbaar waardoor het goed is af te stemmen bij het interieur. Vele materialen zijn krasvast en hittebestendig.

Wilt u ideeën voor een natuursteen haardplateau of bekleding opdoen? Zien wij u graag in onze showroom om de materialen zelf te komen bekijken, natuurlijk kunnen wij ook bij u langs komen om de mogelijkheden te bespreken bij de bestaande kachel of haard.
Graag informeren wij u naar de mogelijkheden van materiaal en bewerking hiervan.